Me rastin e 5 majit, ditës së Dëshmorëve të kombit homazhe janë bërë nëpër varrezat e dëshmorëve të Brigadës 112 Mujdin Aliu.

Asaj i kanë prirë Hazbi Lika- komandant Qela, Rafis Aliti- Mësuesi, Berzat Bejtullahu- Xaki, kryetari i degës së BDI- Tetovë Resi Abdurrahmani dhe tjerë.