iPhone 7 i lëshuar kohët e fundit është pothuajse i njëjtë me iPhone 6 dhe 6s, duke bërë që shumë njerëz ta quajnë atë “pajisje të mërzitshme”.

Pavarësisht përmirësimeve në performancë dhe jetëgjatësi të baterisë, duket se përdoruesit e Apple po dëshirojnë që të kenë në duart e tyre një iPhone më ndryshe edhe në pamje.

Dhe këtë dëshirë Apple pritet që t’ua plotësojë. Kompania po përgatitet për një version të veçantë të iPhone 8, i cili do të pësojë ndryshime radikale kur të lansohet më 2017.

Sipas raporteve të ndryshme online, iPhone 8 do të ketë ekran të lakuar në skaje. Gjithashtu, thuhet se iPhone 8 do ta ketë butonin kryesor të futur nën ekran, për ta bërë iPhone një celular me një ekran të plotë.

Ky është një koncept se si do të mund të duket iPhone 8: