Këngëtarja Adelina Ismaili ka folur në tërësi për showbizin aktual shqiptar

Por, ajo ka pasur fjalë të rënda për këtë gjë pasi që e ka quajtur këtë skenë si një prostitucion.

Pavarësisht kësaj këngëtarja ka thënë se nuk do të ndahet nga muzika.

Ajo ndihet mirë, me karrierën e saj dhe me të gjitha por kur është fjala të showbizi sotëm, për atë ka fjalë të rënda, duke e quajtur prostitucion atë.

Madje, ajo ka thënë se në këtë industri ka edhe shpërlarje parash.