Kuptoe realitetin, se kështu nuk shkon më. Prandaj ben nje hap serioz te pakten njeher ne jete.Nje here ti dhe disa njerez te kombit bete nje veper burrnore ndoshta nuk ishte hapi me fatlum por ai i hapi rrugen shpreses per nje jete me te mire

Sami Repishti në një shkrim autorial të tij para ca vitesh ka shkruar se fajtor kryesor për krizën politike ne Shqipëri janë Fatos Nano dhe Sali Berisha. Ai atë kohe tha se për të dalur nga kjo krizë duhet të japin dorëheqje të dy: Sali Berisha dhe Fatos Nano. Sot fajtor kryesor për krizën politike të shqiptarëve në Maqedoni janë Ali Ahmeti dhe Menduh Thaçi.

Këta duhet te japin dorëheqje qe te filloj procesi i daljes nga kriza e thelle jo vetem politike por edhe ekonomike por edhe morale dhe intelektuale te shqiptareve ketu.Thaqi dha dorëheqje gojarisht te shohim se a është i gatshëm edhe faktikisht ta bëjë një gjë të tillë. Tani, po te jete burrë i vërtetë dhe patriot i vërtetë edhe Ali Ahmeti duhet ta bej hapin e madh te terheqjea nga politika sepse eshte shkaktar i vertete i gjendjes se mjerueahme ne te cilen nsodhemi ne si ahqiptar ne Maqedoni.

Un ne stilin e Sami Repishtit i theme Komandant jep doreheqje dhe shpetoe popullin tend nga e keqja e madhe qe e ka kaoluar nga keq-qeverisja qe ia keni servuar gjat kesaj perjudhe 15 vjeqare. Jep doreheqje ose hap rrugen per reformimin e mirëfillt te Partise.Hapi dyert dhe dritaret e BDI-se dhe pastroe ambientin shume te ndotur nga krimimel dhe elemente te dyshimta qe jane grumbulluar ne Parti se na morren ne qafe ne si komb por edhe ty si udheheqes partie.

Kuptoe realitetin, se kështu nuk shkon më. Prandaj ben nje hap serioz te pakten njeher ne jete.Nje here ti dhe disa njerez te kombit bete nje veper burrnore ndoshta nuk ishte hapi me fatlum por ai i hapi rrugen shpreses per nje jete me te mire. Edhe pse fatkeqësisht në vend të kësaj tani ne shqiptarët e kemi jetën me te keqe dhe atë ne shekullin 21. Prandaj, Z Ahmeti, bën diçka të mençur sepse ka ardhur koha për ndryshime.

Autorë: EJUP BERISHA / Lajm /


* Pikëpamjet e shprehura në këtë publikim paraqesin mendimet dhe të drejtat e autorit, nuk reflektojnë domosdoshmërisht mendimet e redaksisë së Manastiri Lajm.