Amabsadori amerikan në Maqedoni, Jess Baily, u ka bërë thirrje liderëve politik që të zbatojnë fushatë të qetë, pa frikësime dhe të mos nxitin tensione politike ndëretnike, njofton Telegrafi.

Gjithashtu, Baily bën thirrje që secili qytetarë ta shfrytëzojë të drejtën për votë.

”Secila votë njihet” dhe ”Ta modelojnë të ardhmen e vendit”, ka shkruar Baily në profilin e tij në Twitter.