Për miqësinë e tyre nuk është folur asnjëherë në media.
Ata i përkasin një rrethi shoqëror ku mbizotëron luksi si dhe bihen në shënjestër të abuzimeve me fondet e shtetit.

Bëhet fjalë për Erik Fullani, djalin e ish Guvernatorit të Bankës së Shqipërisë dhe Armina Mevlanin partneren e Shkëlzen Berishës.

Armina ka komentuar në një foto të Erikut në Instagram me humor: “Ka per te shtyp nei makin o njish”.

Ajo që bie në sy është e folura me zhargon e vajzës së rafinuar të bllokut.

screenshot-32_1489529318-2740592