Në pesë javët e fundit janë arrestuar 14 persona të dyshuar për abuzim të rëndë seksual të fëmijëve dhe shpërndarjen e një numri të madh të videove që tregojnë abuzimin e tyre, njoftoi sot agjencia e zbatimit të ligjit e BE-së (Europol).

Raportohet se aksioni është kryer nga Zyra Gjermane e Prokurorisë Federale dhe Zyra Federale e Policisë Kriminale me mbështetjen e EUROPOL-it, e cila përveç arrestimeve ka mbyllur një platformë për abuzimin e fëmijëve të quajtur Elysium, e cila u themelua në vitin 2016 dhe që ishte e arritshme vetëm përmes Darknet…