Ministria e punë të brendshme informoi se në Koçan është arrestuar një person nga lista për këshilltarë komunal nga rradhët e VMRO-DPMNE-së nën dyshimin për blerje të votave, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Rasti punohet në konsultim dhe me urdhër të Prokurorisë publike. Kandidati për këshilltar është dërguar në stacionin policor dhe tek ai janë gjetur para, lista me votues dhe materiale tjera.