Australia ka dhënë një spektakël të vërtetë në orët e para të vitit të ri, i cili tashmë ka mbërritur në Sidney. Në kryeqytet, si çdo vit, hijeshia e Operas dhe e urës është zbukuruar më qindra fishekzjarret që kanë ndriçuar të gjithë qiellin australian.