Avokati i Shtetit, Femi Stafa, realizoi takim me kryeministrin e vendin, Zoran Zaev.

Gjatë takimit kryeministri shprehi gatishmërinë e plotë të jetë në dispozicion të institucionit Avokati i Shtetit çdoherë që të jetë e nevojshme në procesin e instalimit të shtetit të së drejtës dhe luftën kundër krimit dhe korrupsionit.

Kryeministri Zaev ka garantuar se do e mbështesë gjithmonë Avokatin e Shtetit në punën e tij.