Kandidati i BDI për deputët në njësin 4 e shpall fitore që atje nuk kaloj asnje deputet.
BDI ishte parti e vetme shqiptari si atje doli me kandidate.Partit tjere nuk nxorren kandidate ne diaspor që mos percahet vota shqiptare.BDI si parti e vetme shqiptare edhe atje nuk arriti të fitoj asnjë deputet.
Ja çka shkruan Artin Spahiu në FB-

BDI nisi me fitore!
Diaspora dështon!
VMRO nis me minus 3 deputetë.
Kjo është BDI-ja që bëri ndryshimin në kodin zgjedhor dhe vendosi kritere të pamanipulueshme për të pamundësuar manipulimin me diasporën.
Fitorja e madhe po troket!
#bashkedrejtfitores
Bashkë Vendosim!