Gjatë mbrëmjes së djeshme Amerika ka festuar inaugurimin e presidentit të ri, Donald Trump.
Në këtë ceremoni ishin prezentë dhe njerëz të njohur të shqipërisë, në mesin e të cilëve gjendej dhe Bleona Qereti.

Para marrrjes së presidencës së Trump këngëtarja ka deklaruar simpatinë e saj për të. Kjo ishte një arsye e mjaftueshme që Bleona të bëhej ‘protagoniste’. Ajo ka postuar foto nga kjo ceremoni veshur me një fustan të zi klasik. Bleona ishte një vëzhguese më shumë në këtë ceremoni.

16176046-10208073464850553-1489726561-n_1484993059-8154522

16176347-10208073464730550-1254019373-n_1484993051-2781828

screenshot-2_1484993018-7547040

screenshot-3_1484993012-8309392

screenshot-4_1484993005-9476627