Kandidati i BDI për kryetar komune të Sarajit, Blerim Bexheti ka pësuar debakëll në Radushë, pritet vetëm nga pronarët e Miracoli dhe të bastoreve të fshatit. Edhe për kundër se radusha ka qenë gjithmonë bastion i BDI-së, si duket kandidati i këtyre zgjedhjeve nuk gëzon simpati as nga struktura partiake as nga elektorati i kësaj partite.