Martin Caceres ka zbarkuar në Itali dhe do t’i nënshtrohet nesër testeve mjekësore me Milanin, duke u përgatitur për të nënshkruar kontratë për katër muajt e ardhëm.

Uruguaiani ka qenë futbollist i lirë pasi kontrata e tij me Juventusin skadoi në korrik 2016 dhe kishte qenë shumë i afërt me disa klube gjatë javëve të fundit, duke përfshirë Fiorentinan dhe Crystal Palace, por dy herë ky veprim u shpërbë.

Sipas medieve marrëveshje nuk erdhi pasi shkak ishin kërkesat e tij të tepërta për pagën, më shumë se dështimi i testeve mjekësore, përcjell