Një debat i ashpër është zhvilluar në facebook mes zyrtarëve të BDI-së, Ermira Mehmeti dhe Valon Bela.

Debatin e ka filluar Bela duke akuzuar indirekt Ermira Mehmetin se po e keqpërdor thyerjen e veturës se saj për pikë politike. Në foton më poshtë mund ta lexoni përgjigjen e ashpër të Ermira Mehmetit.

Image
15608708_10153997552535685_835095733_o