Disa nëndegë të LR-PDSH-së në Kumanovë kanë vendosur që të mos jenë më pjesë e kësaj partie, për shkak të anashkalimit të tyre, përcjell Telegrafi Maqedoni.
Sipas dokumentit që sjell TetovaSot, kryetarët e katër nëndegëve të Kumanovës, Dardania, Skenderbeu, Lagja e Trimave dhe Çerkez, japin dorëheqje sepse nuk është respektuar vullneti i bazës.