Dr. Prof.  Lisen Bashkurti, njeri ndër profesorët më të shquar të Shqiërisë për diplomaci – me përvojë mbi 30 vjeçare,  godet ashper Ali Ahmetin në një emision live në RTK. Ai thotë se Ali Ahmeti i takon pjesës më të prapambetur e garniturës politike e shqiptarëve në Maqedoni dhe është i dëmshëm për kauzën shqiptare me injorancën dhe paditurinë e tij.

Për të ndjekur ndiqeni videon