Nga VMRO-DPMNE kanë parajamëruar se lideri i tyre Gruevski do të mbajë një press konferencë në press qendrën e selisë së VMRO-DPMNE-së. Njëherit Manastiri Lajm më herët informoi se Gruevski kishte qëndruar në Vijenë dhe në orët e vona të ditës së djeshme ka fluturar për në Shkup.

Press Konferencën e drejtpërdrejtë që prite të fillojë në çdo moment, do ta përcjellim në linkun e më poshtëm: