Mc Beka dhe Fatos Kryeziu kanë sjellë bashkëpunimin e tyre me titull “S’ma dha”.

Zzap & Chriss e kanë bërë muzikën e kësaj kënge, me tekst të Mozzik.

Incizimi është bërë në studion e ON Records, ndërsa videoja muzikore është realizuar nga XL Films.

Një këngë që padyshim se do të pëlqehet nga fansat e Mc Bekës dhe Fatos Kryeziut.