Sot bëhen dy vite prej kur qytetarët e Tiranës vendosën t’i japin besimin Erion Veliajt për të drejtuar Bashkinë.

Kreu i Bashkisë ka zgjedhur që ta kujtojë këtë datë me një album fotosh me 100 punë të bëra këto dy vite.

Përmes një postimi në Facebook, Veliaj u bën thirrje të gjithë qytetarëve që të votojnë më 25 qershor për Edi Ramën kryeministër që punët e nisura të vijojnë me një ritëm edhe më të madh.

“Ju jam mirënjohës dhe kam punuar çdo ditë me skuadrën e Bashkisë qe t’ua shpërblej me punë të prekshme. Nëse doni që këto punë të vazhdojnë me rritëm akoma më të madh, e keni vetë në dorë”.

Më tej Veliaj thekson se “një votë për Edi Ramën e PS këtë të diel është nderi që ju kërkoj për të bërë akoma më shumë në vazhdim. Ju falenderoj e ju pres të gjithëve nesër në orën 19:00 tek Sheshi Nënë Tereza për tubimin përmbyllës të Tiranës në mbështetje të Edi Ramës”.

 

19260233_10155476209356926_1785574182715082504_n

19260286_10155476207891926_1171407350504320551_n

19260426_10155476205681926_3141416863023433826_n

19260449_10155476210011926_6132922991467491976_n

19274957_10155476205496926_7012679770421743266_n

19275119_10155476196451926_436115656836041121_n

19275120_10155476206911926_7038315555436454893_n

19366156_10155476199796926_5452205189434844923_n

19396626_10155476197286926_9082964883159741026_n

19396866_10155476280806926_3524384856321217721_n

19399281_10155476203176926_5966177825559249344_n

19399409_10155476195151926_2277039461586596618_n

19399428_10155476201901926_3577075215579161933_n

19399466_10155476210741926_2933200750947602512_n

19399659_10155476209021926_3872940664983428528_n

19399965_10155476196951926_7887071848351858532_n

19424256_10155476231931926_4727913281561976192_n

19424344_10155476202356926_936556102164402919_n

19424525_10155476196791926_2344498795176132884_n

19429838_10155476246651926_7609852339739550074_n

Sponsored by Revcontent