45 vjeçari Graeme Mitchey ka bërë foto të një momenti të rrallë, ku shihet se një luan ka adoptuar viçin e antilopës.

Grabitqari shihet në një video duke lëmuar dhe pastruar vicin por asnjëherë duke e lënduar.

Fotografi ka sqaruar se luani e ka mbajtur viçin deri në distancën kur nuk është parë më dhe se nuk dihet nëse është shndërruar në drekë, ose jo./shqiperiaime.com/