Edhe kryetari SHGM ka reaguar reth ngjarjes makabër të së ejtes në Reçicë të Tetovës, pranë shtabit të BDI-së, më konkretisht reagimi i z. Selmani është ndaj kumtesës së BDI-së në lidhje me rastin në fjalë.

Ja reagimi i plotë i Selmanit:

“Si e lexoni këtë kumtesë të BDI-së për incidentin në Tetovë me pasoja tragjike?
Copa u bëfshin shqiptarët, neve palla nuk na e ndinë! Mjafton të mos përmendet BDI për të keq!
Çfarë psikopatësh janë këto?! Edhe të mos ketë pasur kurrëfarë lidhje ky incident me BDI, e udhës do të ishte njëherë të shprehin keqardhje për incidentin dhe ngushëllime familjes së viktimës!
Në fund mund të sqaronin se incidenti nuk ka kurrëfarë lidhje me to!
Kjo është fytyra e vërtet e BDI!”

 

Më poshtë mund të lexoni kumtesën e Bashkimit Demokratik për integrim ndaj të cilës kishte shumë reagime: