Agon Amiga dhe Majk bëhen bashkë për një këngë të re?
Djemtë e labelit ‘Baba Stars’ kanë paralajmëruar edhe një bashkëpunim të radhës.

Këtë herë Majk është bërë bashkë me anëtarin e Tingulli 3nt, Agon Amigën, për të sjellë hitin e radhës nga labeli.

Postimi i Agonit në Instagram me Majk dhe me pikëpyetje lë të kuptohet se dyshja po përgatisin diçka re.