Sipas burimeve brenda MPB-së banorë të komunës së Sarait kanë denoncuar në MPB kryetarin e komunës Sarajt, Bekim Muratin për mbushje kutive, agjitim në fshatin Bojanë dhe Llaskarcë.

MPB po heton rastin.