Për një projekt sekret ajo zbuloi shumë!

Emily Ratajkowski ka publikuar një video në Instagram ku ka treguar se po përgatitet për një projekt sekret.

Dhe për një modele të rangut të Emily me siguri se bëhet fjalë për ndonjë reklamë të brendshmesh nga ndonjë kompani prestigjioze.

25 vjeçja duket tejet sensacionale në kompletin e bardhë të të brendshmeve të cilat ia qitnin edhe më në pah linjat vrastare!

emily2
emily 3