Është kohë festash, dhe atmosferën festive po e përjeton edhe Tika Camaj.

Modelja shqiptare, ‘engjëll’ i firmës së mirënjohur të veshjeve të brendshme, Victoria’s Secret, sapo ka publikuar një fotografi të re në llogarinë e saj në Instagram.

Camaj, 28-vjeçare, e lindur në Shqipëri, është shfaqur si një ‘nënadimreshë’ tejet seksi, me veshje të brendshme të kuqe, pranë një bredhi.

A është kjo ‘nënadimresha’ më seksi shqiptare? Përgjigjen jepeni ju vetë.