FBI ka mbështetur argumentet e CIA-s se Rusia ka ndërhyrë për të ndihmuar Donald Trump t’i fitonte zgjedhjet presidenciale në SHBA, dy zyrtarë të lartë të qeverisë thanë për Reuters sot.

FBI, CIA dhe Zyra e Drejtorit të Inteligjencës Kombëtare, që të gjithë pajtohen se Rusia ishte prapa sulmeve kibernetike kompjuterike në institucionet politike të SHBA-së gjatë zgjedhjeve, thanë zyrtarët.

FBI fillimisht kishte refuzuar të mbështeste konkluzionin e CIA-s që Rusia ndërhyri për të ndihmuar Trump.