Nikolla Gruevski mbrëmë dështoi që të formojë qeverinë e re të Maqedonisë pasi nuk e mori mbështetjen e BDI-së për të drejtuar shtetin për mandatin e ardhshëm.

Pasi dështoi të formojë qeveri, nëpër rrjete sociale janë shfaqur talljet e qytetarëve dhe të aktivistëve të shoqërisë civile.

Në fotografi shihet ish-mandatari Gruevski me mandatin në dorë dhe me vello.

gruevski-ne-dritare

Gruevski-tallje-1