Aktivistë të shoqërisë civile dhe qytetarë kanë filluar të grumbullohen në Çarshi të Shkupit, në protestën e cila organizohet në shenjë përkrahje për Shtëpinë Botuese “Logos A”

Kjo protestë, është organizuar nga Lidhja e Nxënësve Shqiptarë, e cila është përkrahur nga më shumë shoqata joqeveritare.

Organizatorët kanë pasur një kërkesë të pazakontë për të gjithë ata që planifikojnë të marrin pjesë në këtë protestë, që të kenë me vete një libër të botuar nga Shtëpia Botuese “Logos A”.

protesta2-601x338