Nga Egzona B. Aliu

I dashur vllau im i vogël Elion, ky është Ziadin Sela. Është ai që kujdeset për të ardhmen tënde, është ai që sakrifikon veten që ti të jesh i sigurt në shtëpinë tënde, në fshatin tënd dhe në qytetin tënd. Të kesh të drejta si të gjithë bashkëmoshatrët e tu. Elion, vllai im, drita e syve të mi, ti sot u ule në prehërin e atij që ja kemi lënë amanet të ardhmen tënde. Të uroj të rritesh dhe të edukohesh me këtë frymë që ne të dy jemi mësuar. Mos harro se një ditë do t’i thuash faleminderit xhaxhit Ziadin që të mundësoj të jetosh ashtu siç dimë të gjithë të jetojmë, ME DIJE DHE GUXIM