Florian Marku është shpallur Kampion Bote sonte në një ndeshje të zjarrtë. Floriani 3 herë rresht shkoi deri në hedhje KO të kundërshtarit, por ky i fundit gjeti ndihmë në litarët e ringut dhe ndërhyrjet e gjyqtarit bënë që ai të mos binte në tokë.

Marku numëron fitoren e rradhës i pa ndalshëm dhe i pa mposhtur deri me tani.