“Forumi i Patriotëve Mendjelirë”: Çdo tentim për koalicionim me BDI-në është tradhti

“Forumi i Patriotëve Mendjelirë”: Çdo tentim për koalicionim me BDI-në është tradhti
“Forumi i Patriotëve Mendjelirë” paralajmëron se çdo tentim për koalicionim me BDI-në si një ndër marrëveshjes e “Platformës Shqiptare”, do të jetë akt i tradhtisë ndaj interesave nacionale maqedonase dhe nga ajo pikëpamje, sipas tyre, bisedimet e Gruevskit me Ahmetit “De Fakto” janë pjesëmarrje në ridefinimin e Maqedonisë, njofton Portalb.
Ata gjithashtu kërkojnë dorëheqjen e kryetarit të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski dhe zgjedhje të re të kryesisë së partisë.

Pin It on Pinterest