Ka mjaftuar dëshmia e një kolegu për të larguar nga puna një vartëse në Ministrinë e Brendshme belge.

Shkak janë bërë disa foto që një prej punonjëseve të kësaj ministrie ka shkrepur në ashensorin e ministrisë.

Bëhet fjalë për foto tejet erotike shkruan vendasja “Le Soir”.

Fotot janë realizuar në zyrën e saj dhe në ashensor dhe janë zbuluar rastësisht në internet ngan jë koleg i vajzës.

Pas pushimit nga puna, ajo e ka çuar çështjen në Këshillin Shtetëror, duke këmbëngulur se bëhej fjalë për jetën e saj personale. Por kjo nuk e ka ndryshuar vendimin për largimin e saj nga puna./tema/