Mandarinat janë të shijshme dhe rrallëkush nuk i do ato. Në stinën e dimrit, ky frut ka edhe disa përfitime shëndetësore- ajo redukton rrezikun nga kanceri, promovon humbjen e peshës, ndikojnë në kolesterinë. Mirëpo, sa herë që kemi ngrënë e kemi qëruar gabimisht.

Në portalin Bright Side ka publikuar një fotografi se si mund ta qërojmë frutin agrum më lehtë.

“Personi që e ka përdorur këtë metodë, është një gjeni”, thuhet në përshkrim.

Shikoni fotografinë e mëposhtme dhe tentoni ta qëroni mandarinën në këtë formë. Është shumë më e lehtë.

auto_mandar_