Sot në orët e pasdites, një pastrues ndërtesash në bodrumin e njërës prej tyre ka gjetur një sasi të madhe amratimi, mëson kështu Manastiri Lajm nga burime në teren.

Nuk dihet saktë se për cfarë armë bëhet fjalë mirëpo mësohet se sasia e tyre ka qenë shumë e madhe.
Informatat preliminare flasin për 32 granata 40mm, 2 bomba dore kashikara, një sasi e konsiderueshme plumba 7.62 mm, dhe më shumë.

Kështu, në teren tashmë janë forca të mëdha policore të cilat po e hulumtojnë rastin se si ka mundur të vendoset sasia e armatimit në atë pobdrum.