Zyrtarë të lartë të Qeverisë gjermane, tha të premten se kanë planifikuar masa ligjore për të luftuar gjuhën e urrejtjes dhe informacione të rreme në Facebook, në rrjete dhe media të tjera sociale.

Bëhet e ditur se do të ndërmerren dënime të ashpra ndaj atyre që postojnë mesazhe të tilla dhe në qoftë se nuk hiqen shpejt, transmeton KosovaPress.