Ish deputeti i BDI-së dhe njëri ndër bashkëpuntorët më të afërt të Ali Ahmetit, Hazbi Lika nuk ishte present mbrëmë në takimin që BDI zhvilli në Tetovë

Siç mund të shihet edhe në fotot, Hazbi Lika nuk është në mesin e funksionarëve të BDI-së.