Komikët e njohur, Stupcat, kanë publikuar një video në rrjetet sociale, në të cilën shfaqen me një këngë, ashtu si dinë vetëm ata.

Vedat Bajrami interpreton në mënyrën e tij një version të mbushur me satirë dhe humor.

Teksa në versionin hip-hop inkuadrohet Osman Azemi. Mensur Safçiu është në rolin e vlerësuesit.

“Kënga e re 2016… Hit”, shkruan në përshkrimin e videos. Shijojeni!

Kanga e re 2016..? #HIT

A post shared by Vedat Bajrami (@stupcatofficiial) on