Receta e mëposhtme ju ndihmon për t’u dobësuar. Së pari, është e rëndësishme konsumimi i “Milkshake”, gjysmë ore pas mëngjesit. Është gjithashtu e këshillueshme ta shoqëroni këtë trajtim me konsumin e vazhdueshëm të frutave, perimeve dhe çajit jeshil. Gjithashtu, përjashtoni sheqerin nga përditshmëria juaj.

Përbërësit:

4 hudhra

4 domate të vogla

1/4 litër ujë

6 kube akulli

Përgatitja: Lajini të gjitha produktet dhe futini bashkë dhe i trazoni në një mikser. Domatja vepron si një antioksidant duke ndihmuar trupin tuaj, për të hequr dhjamin e akumuluar. Ndërsa hudhra ndihmon djegien e kalorive, si dhe ndihmon në shëndetin tonë në përgjithësi. Filloni të konsumoni këtë përzierje 2-3 herë në jave dhe do të shihni rezultatet të menjëhershme në humbjen e kilogramëve të tepërt.