Sonte në Rruga drejt në 20: 35 në Alsat debatohet për listat e kandidatëve të partive politike.

Nënkryetari i Besës Zeqirija Ibrahimi shpalos një pjesë të bartësve në njësitë zgjedhore 1,2 dhe 6.

Filozofi dhe kandidati I LSDM-së për deputet Ferid Muhiq për herë të parë në një debat televiziv flet motivet e garimit nën logon e partisë së Zoran Zaevit.

I ftuar është edhe nënkryetari i partisë Uniteti Zylfi Adili i cili sqaroi platformën programore të koalicionit Aleanca për shqiptarët.