Persona të panjohur kanë thyer shtabin e BDI-së në fshatin Sllupçan të Komunës së Likovës

Si duket të ndikuar politikisht ose nga arsye tjera, këto persona kanë marr vendimin për të kundërshtuar peshën e kësaj partie.

Për rastin në fjalë janë njoftuar organet kompetente si dhe do të ndërmerren masa adekuate ligjore.