Duke filluar nga sot, kompania do t’i lejojë përdoruesit të shtojnë linçe URL në storjet e tyre, në të cilat shikuesit mund të navigojnë për në to pa e braktisur Instagramin.

Një tjetër veçori është edhe mundësia që përdoruesit të përmendin dikë me “@” në storjen e dikujt – dhe do të shtohet aftësia për të shtuar një Boomerang në storjet tuaja pa pasur nevojë që të shkoni dhe ta krijoni një në aplikacionin e ndarë të Boomerang.

Këto veçori lansohen sot.