Për ish ministrat e BDI-së nuk ka dimër. Deri sa familjarët e dëshmorëve dhe invalidëve kan hall se si të ngrohen dhe ushqehen gjatë ketyre muajve të ftohtë, funksionarët dhe ministrat e BDI-së bëjnë pushime luksoze në qendra tè njohura dimërore, e disa edhe lahen në pishinë në pikë të dimrit, siç shifet edhe ish ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti në këto fotografi./gostivari24