Cristiano Ronaldo fitoi Topin e Artë për të katërtën herë në karrierë, por jo të gjithë menduan se ai ishte më i miri këtë vit.

Nga procesi i votimit, ishin 11 vende që e anashkaluan superyllin e Real Madridit duke mos i dhënë asnjë pikë.

Gazetarët anekënd botës – 173 në total, kanë votuar për fituesin meritor. Ata kanë mundur t’i japin pesë pikë zgjedhjes së tyre të parë, tri futbollistit të dytë të zgjedhur dhe një pikë lojtarit të tretë.

Nga procesi i votimit, ishin 11 vende që e anashkaluan superyllin e Real Madridit duke mos i dhënë asnjë pikë.

Gazetarët anekënd botës – 173 në total, kanë votuar për fituesin meritor. Ata kanë mundur t’i japin pesë pikë zgjedhjes së tyre të parë, tri futbollistit të dytë të zgjedhur dhe një pikë lojtarit të tretë.

i fitoi më shumë se dyfishin e votave të rivalit të tij më të afërt, Lionel Messi. CR7 mori 745 vota, kurse argjentinasi 316 vota.