Ivanov kthehet, anulon vizitën në Australi  Presidenti Gjorge Ivanov, i cili mban peng mandatin, pas vizitës dy ditore në Azerbejxhan, do të kthehet në vend dhe jozyrtarisht mësohet se ka anuluar vizitën e radhës për në Australi. Kthimi  i tij ka të bëjë me paralajmërimet për vizitat e përfaqësuesve të lartë të BE-së dhe SHBA-ve në Republikën e Maqedonisë.