Nëse lideri i LR-PDSH-së,Ziadin Sela pas zgjedhjeve të 11 dhjetorit do të zgjedhi që të lë postin e të parit të Komunës dhe të bëhet deputet, Mustafa Zabzuni është këshilltari që ka bekimin e Selës për të zëvendësuar atë në karriken e parë të komunës deri në zgjedhjet vendore.Këto komente lideri i LR-PDSH-së i bëri në emisionin ‘’Debat Struge’’ i cili nga mbrëmë për cdo të martë do të transmetohet në ‘’Struga TV’’ .

15053342_10206319077650768_1143589038_o-32nw1uip2mza9zbzyt8nwq