E keni menduar ndonjëherë përse femrat jetojnë më gjatë se meshkujt? Fotot e mëposhtme mendojmë se do t’ju japin një përgjigje. Fotot tregojnë se ka një farë mprehtësie që vetëm meshkujt dinë ta shfaqin. Çfarë do të bënim pa këta djema?

 

1

 

 

2

Ja si e fitojnë bukën e gojës muratorët!

3

Është shumë i sigurt …pa dyshim.

4

Nuk po ndërmarrin asnjë rrezik.

5

Vetëm mbani fundin e shkallëve dhe gjithçka do të jetë në rregull.

1

Ky lloj rreziku duhet të ndërmerret kur bëhet fjalë për pastrimin e dritareve.

6

Mekanik që e do shumë punën e tij sa ndërmerr edhe kështu rreziqesh.

1

Shkallët janë siguruar mirë…

7

Mendoni se keni ekuilibër të mirë? Ky djalë është më i mirë se ju (ose të paktën shpresojmë kështu).

10

E moshuara nuk do ta paguajë nëse nuk e rregullon mirë atë…

11

Kati i parë, kati i 33-të – cili është ndryshimi? Ai duhej të bëjë punën e tij…

13

Nëse nuk keni shkallë, kjo është një mënyrë tjetër shumë e sigurt…

2

Por nëse i keni shkallët, mund t’i vendosni ato në çdo vend. Ato janë shumë të sigurta…

 

14

Të tregohemi të sinqertë, ka mbajtur shumë vapë sot…

15

Të paktën e dimë se valixhet janë të sigurta.

16

Kur nuk ka asnjë shkallë në fshat, keni vetëm një opsion.