Të gjithë ndonjëherë jemi zgjuar vonë nga gjumi dhe e kemi parë se jemi vonë edhe për në punë.

Por, të jesh vonë për punë, jo gjithmonë do të thotë të shkoni e veshur me rrobat e njëjta sikur të ditës së djeshme, e aq më pak nuk do të thotë se duhet t’i keni flokët e shprishura.

Prandaj, Manastiri Lajm ju sjell metodën se si ta rregulloni frizurën brenda tre minutave – gjë e cila do t’ju ndihmojë shumë gjatë ditëve kur jeni me vonesë.