Ka përfunduar votimi në një referendum për ndryshime kushtetuese për t’i dhënë presidentin ReceP Tayyip Erdogan pushtet të ri gjithëpërfshirës në Turqi.

Ka rreth një orë që vendvotimet janë mbyllur dhe ka filluar numërimi i votave.

Me 40 të kutive të votimit të hapura deri tani, 58% i kanë thënë “Po” ndryshimeve kushtetuese, ndërsa 42% “Jo”.

Këtu mund t’i ndiqni rezultatet live: REZULTATET LIVE