Sadri Ramabaja, kandidat për deputet i Vetëvendosjes nga Anamorava ka fyer rëndë iftarin e organizuar në Kamenicë duke e quajtur “ngjarje antihistorike” dhe myslimanët i fyen e i quan “grup haxhiqamilësh”.

“Sadri, fyerjet e tua drejtuar popullit mysliman të Kosovës janë vepra penale që ndëshkohen me Kodin Penal të Kosovës”, thotë në reagimin e tij, Gëzim Kelmendi, kryetar i partisë Fjala.

 

“Po ky popull mysliman ju ka votuar më së shumti juve Vetëvendosjen dhe ju ka mbështetur në këto zgjedhje ku ju shënuat rritje rreth 100%. Fyerjet e juaja tregojnë frymën që ekziston në mesin e juaj si Lëvizje Vetëvendosje. Ky popull mysliman ju votoj, ju tash e ofendoni dhe nënçmoni. Turp për juve. Mua dhe Partinë FJALA edhe pse nuk na votuan si juve, ne prapë e duam, e mbrojmë popullin dhe lutemi për popullin e Kosovës”, thotë Kelmendi. /Lajmi.net/